Torsdags kväll

Nu har jag varit grymt klen på att lägga upp på bloggen de senaste dagarna, men tiden går så fort och det är så mycket man ska hinna göra nu med skola och allt i övrigt.
Idag har jag bara tränat känns det som, men har dock hunnit med massa plugg också! Nu är det packning som gäller för hela slanten, för nu är det bara en dag kvar tills jag och Wilma åker till Gran Canaria. Ska bli så sjukt gött och få komma iväg. Slappa, och ha det allmänt bra. Vila upp sig för att sedan återgå till stenhård träning.

Har funderat upp och ned på att klippa av mig håret, och tror jag har bestämt mig för en stor förändring. Bilden får tala för sig själv, blir det där nya Amanda Lindberg tro? Jaa, jag tror så. Godnatt ! puss


dubbelt lika

Bara nio dagar kvar tills Gran Canaria och jag gör mer än längtar!
Idag har jag skrattat, skrattat och skrattat. Denna dag har gjort mig glad på alla sätt och vis.
Började med skolan som var chill, sen var det nog den tagna idrottslektionen som bara bestog av misstag, tabbar och skratt. Sedan blev det fika på siljan med Wilma och Linn i det fina vädret, mycket mysigt.
Blev även lite tårtkalas med Wilma på hemköp, då en gubbe trodde jag och Wilma var tvillingar.
Slutligen blev det en lektion på kommunhuset med klassen.
Kom precis hem från färgaffärn. Då jag och Wilma har tittat ut en färg till min hall. Blir en mycket tjusig lila.
Nu blir det lugnt och vila fram tills brottarträningen. Men först blir det äta lite av BANANER !
får se vad kvällen bjuder på..


Showtime.  Wilma Ekström & Amanda Lindberg

stop for a second and smile

the minute you think giving up,
think on the reason why you held on så long



en bästa vän

Du får mig skratta och du får mig att le. Det kommer dåliga dagar, det kommer bra dagar men du är alltid där för mig. Jag vet ingen vän som ställt upp så mycket som du. När du ser att jag är ledsen så kommer du alltid till mig och försöker göra mig glad. Det är inte alltid det funkar, men det räcker! Bara det lilla att du försöker, det är det jag kallar en äkta vän. Du vet att jag alltid kommer finnas minst lika mycket för dig. Jag försöker ta hand om dig på det bästa sätt, och jag hoppas du förstår hur mycket du betyder för mig. Jag gillar allt som har att göra med dig, speciellt alla våra tokigheter och trams. Vi kan hitta på vad som helst och det är de som lyser upp min värld.
Det händer att vi små tjaffsar ibland, men det varar inte länge utan vi blir sams direkt. älska glömma förlåta.
Egentligen vet jag inte vad livet går ut på.. Är det att man ska finna någon som man vill dela sitt liv med, men bara bli bortkastad som en papperslapp sedan? Jag vet iaf att du alltid kommer finnas vid min sida, vad som än händer.


hockeykväll

Söndagen den femtonde maj har varit lång och väldigt slapp. Vaknade upp vid ett och redan några minuter efter fick man ett erbjudande av fia att följa med och gymma, inte kunde man tacka nej! Så jag tog med mig Wilma och vi drog till arenan för ett lugnt söndagspass. Snart blir det att gå till affären för att köpa lite smått och gott till kvällens herrmatch! Sverige-Finland, som ska tittas med Wilma, Elin och Heidi.
Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på att turen finns på Sveriges sida ikväll!


Bästa Danijela Rundqvist på bild.
Bästa Danijela Rundqvist på bild.


man borde, men kan inte

Ge mig tillbaka tiden

De vackraste och mest värdefulla tingen
i världen, kan man inte se eller ens vidröra,
utan måste kännas med hjärtat


en bild säger mer än tusen ord

Tjena!
Idag har min underbara vän Wilma hjälpt mig och fixat igång en blogg. Kanske var det ett slag i huvudet från fredag den trettonde som fick mig att skapa en blogg, men nu är jag igång.
Dagen har varit utsökt! Började med en fem timmars krattning tillsammans med Wilma och Linn hos tant Siv långt ut i skogen. Även fast det var bland det värsta jag gjort så fyndade vi till det lite med skoj och hojj!
Sen blev det ut och springa milen med Wilma, riktigt kul! Borde göras om.
Avslutade kvällen med tacos, sedan bar det av till Elin Lundberg för ett tårtkalas med några i laget, riktigt goa tjejer hela högen.
Nu är klockan ca 02.33 och det är dags att sova. godnatt

Amanda&Wilma
Amanda & Wilma


RSS 2.0