en bästa vän

Du får mig skratta och du får mig att le. Det kommer dåliga dagar, det kommer bra dagar men du är alltid där för mig. Jag vet ingen vän som ställt upp så mycket som du. När du ser att jag är ledsen så kommer du alltid till mig och försöker göra mig glad. Det är inte alltid det funkar, men det räcker! Bara det lilla att du försöker, det är det jag kallar en äkta vän. Du vet att jag alltid kommer finnas minst lika mycket för dig. Jag försöker ta hand om dig på det bästa sätt, och jag hoppas du förstår hur mycket du betyder för mig. Jag gillar allt som har att göra med dig, speciellt alla våra tokigheter och trams. Vi kan hitta på vad som helst och det är de som lyser upp min värld.
Det händer att vi små tjaffsar ibland, men det varar inte länge utan vi blir sams direkt. älska glömma förlåta.
Egentligen vet jag inte vad livet går ut på.. Är det att man ska finna någon som man vill dela sitt liv med, men bara bli bortkastad som en papperslapp sedan? Jag vet iaf att du alltid kommer finnas vid min sida, vad som än händer.


Kommentarer
Postat av: bästavän

gumman, varje gång vi är hittar vi alltid på något tok. Det är så roligt att umgås med dig. Du lyser upp mina dagar och du finns där minst lika mycket för mig. Vet att jag inte kan hjälpa dig alla gånger, har inte vart med om detsamma som du så de är svårt för mig. Men jag försöker göra det bästa jag kan. Kommer alltid finnas vid din sida, vad som än händer så kan du prata med mig. Så ska jag försöka hjälpa dig. Om de händer mig något, vet jag att du finns där för mig. Jag vet alltid vart jag har dig. Bäst är vad du är, en ängel<3

2011-05-17 @ 14:15:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0